Támogatott tartalom

2020.01.16. 18:13

A SKY fast&fixed fogászati implantátumok csupán 24 óra alatt visszavarázsolják arcára a mosolyt!

A fogsor teljes rendbetétele sok, fogászati problémával küzdő embernek az álma.

Manapság a fogsor teljes helyreállítása egyre népszerűbb azok között, akik nem tudnak beletörődni egy kivehető protézis viselésébe, és újra normális életet, stabil fogakat szeretnének, kortól függetlenül.

A nagyváradi Dr. Leahu Fogászati Klinikák Hálózata a SKY fast&fixed fogászati implantátumok rendszerét bocsátja a rendelkezésére. Ez a fajta fogászati kezelés képezi a stabil fogsor alapját, amely a teljes fogsor újraépítéséből áll; olyan pácienseknek ajánlott, akiknek már nincs foguk, illetve akiknek menthetetlen, beteg fogaik vannak. Ezzel a technikával a páciensek újra egészséges mosolynak örvendhetnek, csupán 24 óra alatt!

A SKY fast&fixed fogászati implantátumok megváltoztatják a páciensek életét, lévén gyors, fájdalommentes eljárás és százszázalékosan biztos. Ezenfelül egy életre garanciát vállal érte a Dr. Leahu Fogászati Klinikák Hálózata, ahol az árszabásokat már az első vizsgálattól kezdve ismertetik a páciensekkel.

Ki részesülhet a SKY fast&fixed fogászati implantátumok technikájában?

Az egyik legfontosabb szempont, amelyet jó, ha figyelembe veszünk, amikor olyan fogászati eljárások után érdeklődünk, amelyek megváltoztathatják az életünket, az az, hogy a SKY fast&fixed fogászati implantátumoknak nem köthetők korhatárhoz. Akár azok számára, akik túlvannak a középkoron, és gyakran küszködtek fogászati problémákkal, de nem megfelelő kezelésben volt részük, akár olyan fiatal személyek számára, akik fogvesztéshez vezető szájbetegségekben szenvednek, a fogászati implantátumok beültetése optimális megoldás, amely nem korfüggő.

A SKY fast&fixed fogászati implantátumok használata egy olyan forradalmi technika, amelyben mindazok részesülhetnek, akik a következő fogászati rendellenességekkel küszködnek:

– akiknél egyes fogrügyek nem fejlődtek ki, így egy vagy több foguk hiányzik;

– akik komoly fogbetegségben szenvednek, de nem fordulhatnak protézisbeültetéshez;

– akik az évek folyamán túl sok fogat veszítettek, és végre egy stabil fogsorra vágynak;

– akik fogsorvadásban szenvednek, és nem folyamodhatnak klasszikus fogászati implantátumokhoz;

– akik kivehető fogsort viselnek, de fix fogakat szeretnének, amelyekkel normális életet élhetnek.

Melyek azok a lépések, amelyeket meg kell tenni?

Elsősorban fontos tudni, hogy mindegyik páciensnek szüksége van személyre szabott kezelési tervre, mivel a fogászati problémák nem mindenkinél egyformán befolyásolják a szájüreg egészségét. Ezért, az első lépés, amit a betegnek meg kell tennie ahhoz, hogy részesüljön a fogsora teljes újjáépítésében, az egy implantológus szakember által elvégzett vizsgálat. Egy fogászati röntgen alapján az orvos meg tudja határozni pontosan az Önnél tapasztalt rendellenességeket, és elő tud írni szakszerű kezelést. Továbbá el tudja magyarázni a betegnek, hogy mivel jár a SKY fast&fixed fogászati implantátumok alkalmazása és mik az előnyei.

A második lépés ebben a SKY fast&fixed fogászati implantátumokkal történő kezelésben a szájsebészeti beavatkozás, amelynek keretében elvégzik a szükséges foghúzásokat, az íny és a csontbeültető anyagok előkészítését, az implantátumok beültetését, a hiányzó csont hozzáadását, az arcüreg emelését és a fogászati lenyomatot. Mindezek a beavatkozások érzéstelenítés alatt történnek, így a beteg nem érez fájdalmat.

A következő lépés az ideiglenes munkálat alkalmazása, akár az implantátumok beültetése utáni napon, így mindössze 24 óra alatt egy teljesen működő fogsornak örvendhet a páciens.

A sérült íny hat hónap alatt begyógyul, és készen áll a végleges munkálat felhelyezésére, ez a SKY fast&fixed fogászati implantátumokkal történő kezelés utolsó lépése.

Nagyon fontos tudni, hogy a sebészeti beavatkozás ideje alatt, a Dr. Leahu Fogászati Klinikákban a PRGF Endoret technika használatos, amely hétszer gyorsabb felgyógyuláshoz vezet. Ebben az eljárásban a páciens véréből egy centrifugában vérplazmát állítanak elő, amely hozzájárul a szövetek káros hatások nélküli, gyors gyógyulásához. Jelentősen csökkenti a gyulladások, fertőzések és az esetleges műtét utáni komplikációk kialakulásának esélyét.

Hány fogászati implantátum használata ajánlatos?

Amint azt fentebb láttuk, a SKY fast&fixed fogászati implantátumok rendszere olyan sebészeti eljárás, amely segít a fogászati problémákkal élőknek újjáépíteni a fogsorát, mindössze 24 óra alatt. Ezután a kezelés után a beteg visszakapja a rágási funkcióját, valamint esztétikus külsejét, újra örvendhet arca természetes kinézetének, és az eddig a hiányzó fogai miatt nélkülözött élelmiszereket újra fogyaszthatja.

Mivel a kezelési terv személyre szabott, a SKY fast&fixed fogászati implantátumok rendszere használható mind a felső, mind az alsó állkapocsnál, de akár mindkettőnél. Ekképpen az implantátumok optimális mennyisége a felső állkapocs esetében 6 vagy 8 db., összesen 12 vagy 14 fognál, az alsó állkapocs esetében pedig 4 vagy 6 db., ugyanúgy 12 vagy 14 fognál.

Ha a fogsor felújítása a SKY fast&fixed fogászati implantátumokkal történik, elhozza életébe a kívánt változást nemcsak esztétikailag, de pszichikailag is, mivel egy egészséges és szép fogsor több önbizalmat ad. A kezelés után gyorsan visszatérhet mindennapi tevékenységeihez, és újra a régi étrendjét követheti, megvonások nélkül.

Ha Ön szakértő orvosok által nyújtott, minőségi fogászati szolgáltatást keres, amely alatt biztonságban érezheti magát, mivel első helyen az Ön egészsége áll, akkor forduljon bizalommal a nagyváradi Dr. Leahu Fogászati Klinikákhoz! Felejtse el a kivehető fogsorral járó kellemetlenségeket, és változtassa meg életét a SKY fast&fixed fogászati implantátumokkal!

(Fizetett hirdetés: H321399)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában