Támogatott tartalom

2019.12.13. 12:44

KINGART: Ismét elhoztuk Nektek a Távol-Kelet varázslatos világát!

A gazdasági viszonyok sokszori kedvezőtlen alakulása ellenére is, töretlen lendülettel igyekszik egy maréknyi csapat a váradiak és a Nagyváradra látogató külföldi és belföldi turisták ajándék-, otthondíszítő- és emléktárgyvásárlási igényeit kiszolgálni, immár 21 éve.

Működésünk legelején távol-keleti, dél-amerikai és afrikai kultúrvilág jegyeivel akartuk megismertetni vásárlóinkat. Majd egyre bővítve kínálatunkat helyet kapott számtalan, az országot, Erdélyt és legfőképp városunkat ismertető, reklámozó emléktárgy.

Folyamatosan figyeljük vásárlóink igényeit. Észrevettük, hogy meg akarják szólítani, nevén nevezni a szeretett, megajándékozandó személyt. Ezért jó néhány éve nagyon sok névre, alkalomra szóló ajándékot kínálunk. Ezen tárgyak egyre jobban kiszorították készletünkből a más népek kultúrájából származó termékeket. Ezért idén úgy gondoltuk, hogy a decemberi ünnepsorozatra készülve ismét indonéz, thaiföldi, kínai kézműves termékek széles választékával várjuk régi hűséges, és új vásárlóinkat egyaránt.

Indonézia, Thaiföld, Kína egy helyen!

Váradon a Kingartban: Fő utca, Lotus Center és Körös áruház.

Csodálatos, természetes anyagból készített szobraik, szélcsengőik, ékszereik nemes egyszerűséggel sugallják a távol-keletiek kiegyensúlyozott életfelfogását, lelki nyugalmát, mely szöges ellentétben áll a mi európai felfokozott életritmusunkkal.

Kívánjuk, hogy hozzánk betérve érintse meg a Te lelked is a nyugalom, töltsétek az ünnepeket a lehető legmeghittebben! S nem csak az ünnepeket…

Békés, Boldog Karácsonyt és Sikerekben gazdag Új Évet kíván a Kingart, a váradiak kedvenc ajándékboltja!

(Hirdetés: H315423)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában