Kék hírek

2024.04.05. 10:56

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 204 büntetést osztott ki, az ezekből befolyt összeg 54.450 lej. Továbbá elvettek öt jogosítványt és négy forgalmi engedélyt. Megbüntettek 154 kerékpárost különféle szabálytalanságok miatt, valamint 14 gyalogost is, továbbá 17 büntetést gyorshajtásért adtak, hatot a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kettőt ittas vezetésért, egyet elsőbbségadás hiánya miatt, kettőt az időszakos műszaki vizsgálat hiányáért és nyolcat egyéb kihágásokért.

Bedrogozva. A rendőrség elfogott szerda este 21.15 órakor Félixfürdőn egy 35 éves biharpoklosi férfit, aki esetében felmerült a gyanú, hogy drog hatása alatt volt járművezetés közben. A helyszínen végzett gyorsteszt eredménye pozitív lett, később vérvizsgálatot is végeztek. Az ügyben eljárás indult.

Gyorshajtás. Elfogott a rendőrség Nagyváradon, a Ghillányi (Dimitrie Cantemir) úton április 4-én, éjjel 00.23 órakor egy 21 éves helyi férfit, aki 114 km/órás sebességgel vezetett egy személyautót. Az ott maximálisan megengedett sebesség 50 km/óra. Szintén aznap, éjjel 3.55 órakor Nagyvárad ugyanazon utcáján egy 30 helyi férfit fogtak el, aki 107 km/órával vezetett egy személygépkocsit. Mindkettejük jogosítványt 90 napra felfüggesztették és büntetőpontokat is kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!