Kék hírek

2024.03.13. 13:58

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közúti rendőrei március 12-én ellenőrző akciókat végeztek, amelyek során 146 büntetést szabtak ki összesen 49.115 lej értékben. Kiegészítő intézkedésként négy jogosítványt és hat forgalmi engedélyt vettek el. A büntetések közül 82-t a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, 43-at gyorshajtásért, kettőt szabálytalan parkolásért, egyet-egyet szabálytalan előzésért és az elsőbbségadás elmulasztásáért szabtak ki, további 17 szankciót pedig egyéb közúti kihágások miatt adtak.

Ittas sofőrök. Egy 66 éves váradi férfit állított meg a rendőrség március 12-én Nagyvárad egyik utcáján. A sofőrt megszondáztatták, mint kiderült, ittasan vezetett, a légalkoholszintje 0,47 mg/l volt. Ugyanaznap egy 49 éves, ittasan vezető helyi férfit is elkaptak a rendőrök Tenkén, a légalkoholszintje 0,44 mg/l volt. Mindkét személy ellen eljárást indítottak.

Jogosítvány nélkül. Egy 38 éves váradi személyt állított meg a rendőrség március 12-én Nagyváradon. Az igazoltatáskor kiderült, hogy a férfi jogosítvány nélkül vezetett. Ugyanaznap a 193-as községi úton elkaptak egy 52 éves tőkefalvai (Bucium) férfit is, aki szintén vezetői engedély nélkül ült a volán mögé. Eljárás indult mindkét esetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!