Kék hírek

2024.02.23. 14:45

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön 122 büntetést osztott ki, az ezekből befolyt összeg 56.985 lej. Továbbá elvettek kilenc jogosítványt és hat forgalmi engedélyt. A legtöbb büntetést hivatásos sofőröknek osztották ki a vezetési és pihenési idő be nem tartásáért, 32-t gyorshajtásért, 14-et a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kettőt elsőbbségadás hiánya miatt, négyet nem kijelölt helyen való megállásért, kettőt az időszakos műszaki vizsgálat hiányáért és 27-et egyéb kihágásokért. 

Ittasan. A rendőrség elfogott csütörtök reggel 8.07 órakor Nagyváradon egy 35 éves helyi férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 0,54 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Jogosítvány nélkül. Fugyivásárhelyen a 110-es számú utcán fogott el a rendőrség csütörtökön egy 32 éves kiskopácsi férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Eljárás indult ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!