Kék hírek

2023.10.24. 18:33

Jelentkezett a rendőrségen a keresett férfi

Illusztráció

A lakosság segítségét kérte a rendőrség október 24-én délután. A Nagyváradi Bíróság mellett működő ügyészség rendelkezése alapján a Bihar megyei rendőrség sajtóosztálya felhatalmazást kapott arra, hogy nyilvánosságra hozza egy bántalmazással, illetve zaklatással gyanúsított személy fényképét, és a polgárok segítségét kérték a férfi azonosításáért.
A gyanú szerint a képen látható férfi 2022. március 27-én 14 óra körül a váradi római katolikus püspöki palota környékén egy spontán szóváltást követően ököllel megütött a hátán egy 71 éves váradi férfit, és 69 éves feleségét vállon ragadta. A bántalmazást követően az áldozatok nem szorultak orvosi ellátásra. Továbbá a férfit azzal is gyanúsítják, hogy a Kanonok sor környékétől tovább követte őket egészen az Olaszi parkig, ahol a sértettek végül taxiba ültek. A tettet 2022 május 15-én jelentették be. 

Forrás: Rendőrség

A férfi a hír megjelenését követően maga jelentkezett a rendőrségen kedd délután. Mint elmondta, nem is tudta, hogy eljárás folyik ellene, csak a sajtóból értesült arról, hogy keresik a rendőrök. A gyanúsított férfit kihallgatják az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!