Kék hírek

2023.09.22. 15:10

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közúti rendőrei szeptember 21-én ellenőrző akciókat hajtottak végre, amelyek során 168 büntetést szabtak ki összesen 73.080 lej értékben. Kiegészítő intézkedésként nyolc jogosítványt és egy forgalmi engedélyt vettek el. A büntetések közül 109-et gyorshajtás miatt, 27-et a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kettőt ittas vezetésért, kettőt szabálytalan előzésért, egyet az elsőbbségadás elmulasztásáért szabtak ki, valamint négy kerékpárost és három gyalogost büntettek, további 19 szankciót pedig egyéb közúti kihágások miatt adtak. 

Bedrogozva. Egy 21 éves nagyszalontai fiatalembert helyeztek 24 órás őrizetbe szeptember 21-én. A fiatalt még szeptember 14-én 01.30 óra körül állították meg Nagyszalonta egyik utcáján. Akkor a helyszínen elvégzett drogteszt pozitív lett, így felmerült a gyanú, hogy a sofőr pszichoaktív szerek hatása alatt ült a volán mögé. Elvégezték a vérvizsgálatot is. Az ügyben eljárás indult.

Ittasan vezetett. Egy 54 éves Arad megyei férfit állítottak meg a rendőrök Belényes egyik utcáján szeptember 21-én 7.58 órakor. A szondáztatáskor kiderül, hogy a sofőr légalkoholszintje 0,49 mg/l volt. Eljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!