Letartóztatás

2023.08.13. 17:49

Több késszúrással ölte meg az apját egy nő

Forrás: ebihoreanul.ro

Erdon-összeállítás

Büntetőeljárást indítottak egy 34 éves nő, C. E. E. ellen augusztus 11-én, szerepel a Bihar Megyei Törvényszéki Ügyészség aznapi közleményében. A vád családon belüli erőszak. Az ügyészség közleménye szerint augusztus 10-én 13.10 órakor a nő otthon tartózkodott Köröskisjenőben (Ineu), amikor spontán konfliktusba keveredett a szüleivel, és több késszúrást mért az édesapjára, C. I. G.-re. A szúrások súlyos sérüléseket okoztak, melyek a férfi halálához vezettek. Az ügyészség rendelete szerint még aznap este, 20 óra körül 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték a nőt, majd másnap a 30 napos előzetes letartóztatását kérvényezték.

Az Ebihoreanul információi szerint a vádlott fogyatékkal élő személy és alkoholproblémái vannak. A szomszédok az áldozatot szorgalmas embernek ismerték, aki egyedül tartotta el a beteg feleségét, a lányát és három unokáját. Az áldozat egyébként egy házban élt a támadójával, a férfinak még két gyermeke van. 

Az ügyben további vizsgálat folyik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!