Kék hírek

2023.07.14. 16:32

Gyorshajtás miatt büntettek a rendőrök

Illusztráció

Összesen 115 szabálytalanságot észleltek csütörtökön a közúti rendőrök Bihar megye útjain, 55.100 lej értékben róttak ki bírságot. Elvettek 12 vezetői engedélyt és 13 forgalmi engedélyt. A legtöbb szabálytalanságot a megengedett sebességhatár átlépése kapcsán jegyezték, szám szerint 67-et; nyolc esetben a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt büntettek, öt autóvezetőt a szabálytalan megállás miatt bírságoltak meg, négy esetben szabálytalan előzést észleltek, ugyancsak négy esetben pedig ittas vezetés miatt büntettek. Öt autóvezetőnek hiányzott az időszakos műszaki vizsgálatát (ITP) igazoló dokumentum, 22 esetben pedig egyéb kihágás miatt büntettek. 

Ittas vezetésen értek tetten Vaskohsziklás területén péntek hajnalban, háromnegyed három előtt egy 25 éves diófási férfit. Légalkoholszintje 0,93 mg/l volt. Biológiai mintát vettek tőle a véralkoholszint megállapítása érdekében, az ügyben büntetőeljárás indult. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!