Kék hírek

2023.05.12. 13:17

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Ittasan. A rendőrség elfogott csütörtök este 20.35 órakor Margittán egy 51 éves érábrányi (Abram) férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 1,24 mg/l volt. Szintén aznap este, 22.21 órakor Nagyszalontán elfogtak egy 40 éves helyi férfit, aki szintén ittasan ült volán mögé, a légalkoholszintje 1,02 mg/l volt. Eljárás indult mindkét ügyben.

Jogosítvány nélkül. A 76-os jelzésű országúton, Félixfürdőn (Băile Felix) a rendőrség elfogott csütörtök este 20.50 órakor egy 23 éves harangmezői (Hidișelu de Sus) férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Eljárás indult ellene.

Letartóztatták. A rendőrség letartóztatott csütörtökön egy 43 éves tenkei (Tinca) férfit, akit a nagyszalontai bíróság három év és négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt ittas járművezetés és felfüggesztett jogosítvánnyal való vezetés miatt. Az elítélt a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!