Kék hírek

2023.05.24. 13:36

A gyorshajtók kiszűrése miatt szerveztek közös akciót

Illusztráció

Törő Enikő

Tükörakciót tartottak kedden a Bihar és Kolozs megyei rendőrök az 1-es jelzésű országúton, összesen 10 sebességmérőt helyeztek el. Az akció 7–13 és 15–21 óra között zajlott, a Bihar megyei részen a Bors és Királyhágó közötti útszakaszon. Összesen 114 büntetést osztottak ki, az ezekből befolyt összeg 56.739 lej. Gyorshajtás miatt 85 büntetést adtak, kettőt szabálytalan előzésért és 27-et egyéb kihágásokért. A tükörakció során három jogosítványt és négy forgalmi engedélyt vettek el. 
Szintén aznap hasonló akció zajlott a 76-os országúton is, a Nagyvárad és Vaskoh közötti útszakaszon a fent jelzett időintervallumokban. Négy sebességmérő eszközt helyeztek el az utakon a rendőrök. Összesen 92 büntetést osztottak ki, az ezekből befolyt összeg 40.020 lej. Gyorshajtás miatt 83 büntetést adtak, ötöt szabálytalan előzésért, egyet ittas vezetésért és hármat egyéb kihágásokért. Elvettek továbbá hat jogosítványt és egy forgalmi engedélyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!