Gyász

2020.07.30. 12:59

Munka közben vesztette életét

Halálos munkabaleset történt csütörtökön Nagyváradon az Úri (Roman Ciorogariu) és az Ady Endre utcák kereszteződésénél lévő építkezésen. A rendőrök, a tűzoltók és a mentősök mellett a kriminalisztika is kivonult a helyszínre. Nem hivatalos források szerint egy 40 éves férfi vesztette életét. A hatóságokat fél 12 körül riasztották. A férfi éppen az épület alapjához kiásott árokban tartózkodott, amikor egy, az alaphoz használt betonfal ráborult. A helyszínre riasztott mentősök már nem tudtak segíteni rajta.

Sajtóhírek szerint a férfinak két gyermeke van, felesége várandós. A megrázó esetről először egy, a közelben lakó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, aki arról számolt be, hogy a tűzoltók, a rendőrök szirénázására lett figyelmes. Szemtanúja volt annak is, hogyan szállítják el a szerencsétlenül járt férfi élettelen testét, miközben a helyszínen lévő munkások sírva gyászolták elhunyt kollégájukat.

Fotó: Totka László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!