Sérültek

2020.06.10. 11:20

A magyarremetei baleset részletei

FRISSÍTÉS: Súlyos közlekedési baleset történt kedd délután a 765-ös jelzésű megyei úton, Magyarremete (Remetea) közelében, melynek következtében egy család tagjai kerültek kórházba.

Egy 66 éves biharrósai (Roșia) férfi egy kanyarban elvesztette az uralmat a jármű felett, ezért lesodródott az útról és az útszéli sáncba borult. Az autóban ülők, egy 64 és egy 44 éves nő, illetve egy 6 éves gyermek megsérültek, akárcsak a gépkocsit vezető férfi. Mindannyian biharrósaiak, és egy család tagjai.

A közúti közlekedés nem volt lezárva, azonban a helyszínre tűzoltók és gyorsmentők is érkeztek, hogy a mentési és ellátási folyamat hatékony legyen. Az ügyben további vizsgálat folyik.

 


Súlyos baleset történt kedden a 765-ös jelzésű megyei úton, Magyarremete közelében. A riasztás 15 óra körül érkezett, a helyszínre kiszálltak a tűzoltók és a mentősök is, hogy ellássák a közúti balesetben megsérülteket, három felnőttet és egy 6 éves kislányt. A baleset részleteiről csupán annyit lehet tudni egyelőre, hogy az autó az útszéli sáncba borult.

Fotók: depevalearosiei.ro

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!