Bulvár-celeb

2024.02.22. 05:00

Durván belelálltak Szabó Ádám feleségébe – ezt már nem hagyta annyiban a sztár

Szabó Ádám és Jennifer megszólalt a kritikákkal kapcsolatban.

MW

Szabó Ádám és Jennifer

Forrás: Instagram

A házaspár a szerdai Mokkában beszélt részletesen a Jennifert érő negatív kommentekről és azok hatásairól. Szabó Jennifer elmondta: kezdetben már csupán az is támadási felületet jelentett, hogy ők ketten összejöttek. Jennifert ekkoriban azzal vádolták meg, hogy a hírneve miatt lett Szabó Ádám partnere, és a saját karrierjéhez használja fel őt – írja a Ripost. 

A másik támadási felület a külseje volt: akinek esetleg tetszett a megjelenése, az kijelentette, hogy biztosan mindene meg van műtve, akinek viszont nem, az pont, hogy azt vágta a fejéhez, miért nem szabatja át magát.

Húsztól harmincéves koromig azzal akartam kitűnni, az tény és való. A külsőmmel és a kinézetemmel, de most ezt én szeretném már levetkőzni, és nyilván szakmailag szeretnék felérni majd egyszer a férjemhez

– mondta el Jennifer, aki jelenleg is ezen dolgozik. 

A sértegető kommentelők ezt sem hagyták szó nélkül, és sorra érkeztek a felháborodott kommentek arról, hogyan állhat a férje mellett a színpadon: hogyan tudták ezt elérni?

Úgy tudtuk elérni, hogy vért izzadva gyakorlok szerintem 0–24-ben, akár hajnali kettőkor is, és tényleg van olyan, hogy másnap bedagadt nyirokcsomókkal és iszonyatos fájdalmakkal kelek fel. Nyilván nem látják az emberek és nem tudnak róla, de ez is egy komoly szakma, és komoly tanulást és gyakorlást igényel

– magyarázta el az énekesnő.

Szabó Ádám hozzátette:

Az elején, amikor ezeket kapta Jenni, akkor nagyon felültem erre a vonatra, hogy mindenkinek egytől egyig válaszoltam, akár privátban, már annyira felbosszantott

– ismerte be az énekes, majd hozzátette, mára megtanulták ezeket elengedni és ignorálni. A verbális bántalmazásokról és azok veszélyeiről szól egyébként a második közös daluk is. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában