Krimi

2024.01.10. 01:45

Műhiba? A húsevő baktérium megölte az ózdi férfit

Szörnyű, ami történt.

Forrás: boon.hu

A harmincas éveiben járó ózdi származású családapát a váci kórházban ápolták, a borsodi városban pedig igazi összefogás alakult ki a megsegítése érdekében. Az önkormányzat és a helyi televízió is irányított véradást kért az emberektől Molnár Roland részére, de sajnos segíteni már az ózdiak sem tudtak – írja a boon.hu.

A férfinak leállt a veséje, nem volt vérnyomása és keringése, gépek tartották életben. Nem sokkal később pedig a szervezete végképp feladta a harcot.

Pedig a családtagok még az utolsó időszakban is optimisták voltak. Az új esztendő első napjaiban Roland állapotával kapcsolatban az unokatestvére még arról  nyilatkozott, hogy a bőrét több helyen biztos, hogy pótolni kell és az orvosok azon dolgoznak, hogy a keze megmaradjon.

Vácott fogadták

Molnár Roland előbb egy másik kórházat keresett fel a problémájával, ott nem, Vácott viszont fogadták, és megkezdték a kezelést. A baktérium előbb a szöveteket és a sejteket támadta meg, majd az igazi problémát az jelentette, hogy bekerült a véráramba. 

Kezdeti szakaszban a betegség gyógyszerekkel kezelhető, ebben az esetben viszont vélhetően későn vették észre a bajt. A szervezetéből már nem tudták kiüríteni a baktériumot, ami végzetesnek bizonyult.

A 33 esztendős ózdi származású családapa korábban a Rendőrtiszti Főiskolára járt, legutóbb a fővárosi Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben dolgozott. Feleségével és kétéves gyermekével élt egészen a végzetes napig.

A húsevő baktériumról ide kattintva olvashat bővebben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában