haon-sportoldal

2007.10.25. 19:48

Balás, Lovas és Frida újra Balkányban

<p>Az őszi szezon utolsó harmadát kezdik meg a csapatok a labdarúgó NB III. Tisza csoportjának hét végi, 11. fordulójával, amelynek során minden mérkőzésre egységesen vasárnap, 14 órától kerül sor.</p>

Ezek közül az egyik legnagyobb figyelem a Balmazújváros hazai találkozóját övezi, amelyen Nagy Lajos 6. helyezett alakulata a második helyen tanyázó, az éllovas DVSC-DEAC mögött hárompontos hátránnyal „nyomuló” Várda SE gárdáját fogadja.

Szökhet a kis Loki

Nem lesz könnyű meccs, hiszen a vendégek az eddigi tíz meccsükön nyolcszor vonultak le győztesen a pályáról. Ám ha sikerül megakadályozni az újabb várdai diadalt, akkor azon túl, hogy Virágék gyarapíthatják a saját pontjaik számát, a kis Loki szökését is elősegíthetik. Annál is inkább, mivel a DVSC második számú együttese várhatóan begyűjti mind a három pontot a Berettyóújfalu elleni debreceni megyei derbin. Az edzőváltást követően győzelemmel debütált egy héttel ezelőtt a Hajdúböszörmény kispadján Lajos Ferenc, aki ezúttal a 10. helyen álló Balkány elleni idegenbeli meccsen szeretne „győztes hadvezér” lenni. Ehhez többek között három volt balkányi játékos Lovas, Balás, és Frida segíthetik hozzá, akik pár hónapja még az ellenfél sikereiért harcoltak.

Nehéz lesz idegenben

Egyszer sem örülhetett még győzelemnek a tabella végén kullogó Nyíradony. A Rása legényeknek ezúttal a 12. helyezett Volán Sényő ellen nyílik lehetőségük a rossz sorozat megszakítására. Egyaránt nehéz idegenbeli derbi vár a Létavértesre, és a Hajdúnánásra. A Loki ifjoncok az 5. helyet birtokló Nagyecsed, míg a nánásiak az edzőcseréjük óta megtáltosodott Ibrány vendégségéből próbálnak „pontosan” hazatérni.

NB III., Tisza csoport

A 11. forduló menetrendje

2007. október 28., vasárnap, 14,00: Nagyecsed-Létavértes, Balmazújváros-Kisvárda, Balkány-Hajdúböszörmény, Nyíradony-Volán Sényő, Diósgyőr II.-Mátészalka, Ibrány-Hajdúnánás, DVSC-DEAC-Berettyóújfalu, Nyíregyháza II.-Nyírmada.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!