Gyászhírek 2015. július 1.

Gyászhírek 2015. július 1.
Megtörten emlékezem egyetlen gyermekemre, három gyermek édesapjára, SEBESTYÉN RÓBERTRE (élt 39 évet, Biharszentjános). Egy jajszó, annyit sem mondtál. Bármit hozott a sors nem panaszkodtál. Nem találok szót, nem gyógyít semmi. Darabokra tört minden és így kell elviselni. Három gyermeked és édesanyád.


Fájdalommal búcsúzom NEGREAN JÓZSEFTŐL, szeretett kollégámtól és barátomtól. Főző Lajos.

*

„Uram, ismertél mielőtt a világra jöttem, és képmásodra alkottál engem. Most visszaadom neked a lelkem, mert csak a tiéd az, teremtő Istenem.” SZOPOS ANDRÁS, ENE FLORINA-IOANA, BREAZDALI GHEORGHE, ARDELEAN IOANA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszintén együtt érzünk SZILÁGYI TERÉZZEL és családjával a szeretett édesanya, magymama, anyós elhunyta alkalmából. Nyugodjon békében! A Szent Rita Nőszövetség tagjai.

*

PÁL JULIÁNNA emlékére (Nagykágya). Ma lennél 71 éves, ha a kegyetlen sors nem ragadott volna el közülünk. Emléked míg élünk, őrizni fogjuk, hiányod megszokni nem tudjuk. Köszönjük hogy éltél, s minket szerettél. Nem hagytál el minket csak álmodni mentél. Szívünkben emléked örökké él! Szünni nem akaró fájdalommal emlékszik rád az Örösi család.

*

Szomorú 1 év telt el, amióta elment tőlünk a szeretett férj, apa, após, nagyapa, keresztapa, testvér és sógor, KISS ELEK
(Kisszántó). „Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit szerettek.” Áldott legyen a föld melyben nyugszik. Szerető családja.

*

Örök szeretettel gondolunk a sógornőre, odaadó keresztanyára, özv. MOHÁCSI PIROSKÁRA (szül. BALOGH, Szalárd)
halálának első évfordulóján Sógornője Manyi, keresztlánya Márta, keresztfia Béla és Marcsi.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett anyára, anyósra és nagymamára, özv. MOHÁCSI PIROSKÁRA (szül. Balogh, Szalárd)
halálának első évfordulóján. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Fiai, menye, unokái és azok barátnői.

*

Őszinte részvétünk és együttérzésünk a gyászoló családnak BONYHAY OPLITÁN ILDIKÓ elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Dr. Lajosi Péter és Katalin.

*

Együttérzésünket és őszinte részvétünket fejezzük ki TARR MELINDA kolléganőnknek szeretett édesapja elvesztése miatt érzett fájdalmában. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! A kollégák részéről.

*

Őszintén együtt érzünk a gyászoló családdal FARKAS JULIÁNNA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Kulcsár család a szomszédból.

Címkék: