ERDON Valasztasok2008

2008.06.01. 14:10

Kampánycsendet sértett a PSD

<p>A Szociáldemokrata Párt (PSD) vezetőinek mindegyike leadta szavazatát a délelőtti órákban, Mircea Geoana és Adrian Nastase (megtörve kissé a kampánycsendet) el is árulta, hova ütötte a pecsétet.<BR /></p>

Bukarestnek szuper-polgármesterre volna szüksége, az Egyesült Államok vagy Nagy-Britannia nagyvárosainak legendás elöljáróihoz hasonló – mondta délelőtt az urnák előtt Adrian Nastase. A PSD országos tanácsának vezetője kijelentette: a jobboldal ellen szavazott. A PSD elnöke, Mircea Geoana explicitebben fogalmazott. „A baloldalra szavaztam” – mondta. Szerinte a választások eredményei bebizonyítják majd, hogy a PSD a legjelentősebb párt az országban. Ion Iliescu megfogalmazása szerint „a demagógia ellen” adta le voksát. A PSD tiszteletbeli elnöke, volt államfő feleségétől kísérve a fővárosi politikusok közül az utolsók közt szavazott a délelőtti órákban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!