Mutut a Fiorentina, Chivut az Inter nevezte a BL–re

<p>Bár egyes hírek hétfőn még arról szóltak, hogy a Fiorentina nem nevezi a labdarúgó Bajnokok Ligája tavaszi szakaszára Adrian Mutut, a román csatár neve mégis ott szerepel a többi játékos között.</p>

A korábban – még Chelsea-játékosként – kokainfogyasztás miatt eltiltott Mutu nemrég újból megbukott a doppingteszten – ezért az Olasz Olimpiai Bizottság eltiltotta a labdarúgót – így erősen kétséges a jövője, a Fiorentina vezetői azonban a jelek szerint bíznak benne, hogy pályára léphet a tavasszal a BL-ben. A toszkán klub február 17–i a nyolcaddöntőben a Bayern Münchennel találkozik.

A Fiorentina listáján ott van a januárban megszerzett Felipe, Keirrison, Bolatti hármas, Adem Ljajics viszont nincs, mivel ő a Partizan Beograd színeiben a selejtezőkön már szerepelt a BL mostani kiírásában.

Az Internazionale a Manchester Cityhez távozó Patrick Vieira és az AC Milannak kölcsönadott Mancini helyére a frissen igazolt Goran Pandev, McDonald Mariga duót nevezte, és a súlyos koponyasérülés miatt hosszú időre kidőlt Cristian Chivu nevét sem húzta ki. Az Inter február 24–én a Chelsea–vel találkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!