Gyenes ma érkezik Bukarestbe

<p>Várhatóan szerda este 23.40 órakor landol az Otopeni Repülőtéren a Madrid–Bukarest légijárat, amellyel a szatmárnémeti Gyenes „Mani” is utazik. A 31. Dakar–rali résztvevője a vasárnapi versenynapon sérült meg: egy esés után bal vállcsontja repedt meg.</p>

Mint arról beszámoltunk, a motoros a második szakaszból csak három kilométert tudot teljesíteni. A rajt után ugyanis egy gödörbe esett bele, amely nem volt jelezve a road bookon, és az előttük haladó versenyzők által felvert por miatt nem láthatott. Ezután fel is adta versenyt a szatmári, és úgy döntött, hazautazik.

Mani a Dakar–ralit a 64–ikként kezdte, de az első szakasz felénél már a 14. legjobb idő fűződött a nevéhez. A mért szakasz vége előtt 100 km–rel viszont megállt segíteni a gumidefektett kapott csapattársán, David Casteu–n segíteni. Több mint egy órát vesztett a megállás miatt, így csak a 95. helyen zárta az etapot. Ezen a napon sérült meg a Vectra Racing Team vezetője, Marcel Butuza is. Bordetörést szenvedett, mindezek ellenére a brassói motoros úgy döntött, a csapattal tart a verseny végéig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!