Az állásával játszik Rednic

<p>Távozhat állásából Mircea Rednic edzőt, amennyiben a Rapid nem gyűjti be vasárnap a játékban levő mindhárom pontot a Galaci Otelul elleni labdarúgó bajnoki mérkőzésen.</p>

Miután a bukaresti együttes az I. Liga elmúlt fordulójában hazai pályán vesztett a sereghajtó Kolozsvári U–tól, majd a Román Kupa küzdelmeitől is búcsúzott a csapat (szerdán 1–0–ra kapott ki az Unirea Urzicenitől) elmérgesedett a kapcsolat az edző és az együttes tulajdonosa, George Copos között.

Rednic már szerda eset le akart mondani, azonban rábeszélték maradjon még. „El kell felejtsük az elmúlt két mérkőzést, és a továbbiakban mindent bele kell adjon a csapat. Csak így örizhetjük meg pozíciónkat a táblázatban – mondta a csapat alapjátékosa, Daniel Pancu. – Élet–halál harc lesz a hétvégi. Nagyon fontos meccs előtt állunk!”

„Nem veszíthetük Galacon. Rossz vicc lenne, ha ott sem szereznénk pontokat” – mondta Copos.

„Ameddig esélyünk van a bajnoki címre addig harocolunk. Ha eltávolódunk az éllovastól, akkor nem kizárt, hogy lemondjak a tisztésgemről” – mondta Rednic.

A Pro Sport kérdésére válaszolva a Rapid korábbi edzője, Cristiano Bergodi azt mondta: nem tartja kizártnak, hogy visszatérjen Copos csapatához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!