ERDON Országos hírek

2018.09.16. 12:09

Megkéseltek két amerikai kosárlabdázót egy brăilai vendéglő teraszán

Megkéseltek az éjszaka két amerikai kosárlabdázót egy brăilai vendéglő teraszán - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Megkéseltek az éjszaka két amerikai kosárlabdázót egy brăilai vendéglő teraszán - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 24 éves Darrel Bowie-t és a 25 éves Joseph McClaint egy hónappal ezelőtt szerződtette a helyi kosárlabdaklub. A sportolók több csapattársukkal együtt egy brăilai vendéglő teraszán tartózkodtak az éjszaka, amikor egyelőre ismeretlen tettesek üvegekkel és késekkel támadtak rájuk.

Mindkét amerikai kosárlabdázót megműtötték az éjszaka a brăilai kórházban, állapotuk stabil. Darrel Bowie súlyosabb sérüléseket szenvedett, az orvosok egyelőre megfigyelés alatt tartják, és amennyiben indokoltnak találják, átszállítják egy bukaresti kórházba - mondta az AGERPRES hírügynökségnek a brăilai megyei sürgősségi kórház sajtószóvivője, Alina Neacşu.

A rendőrség vizsgálja a térfigyelő kamerák felvételeit a tettesek azonosítása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!