ERDON Országos hírek

2018.07.16. 09:11

FRISSÍTÉS - A durăui esküvői baleset mérlege: 18 sebesült

Tizennyolcan sérültek meg vasárnap a Neamţi megyei Durău üdülőhelyen egy esküvőn, amikor leszakadt egy terasz- derül ki Adrian Rotaru alhadnagy, a Neamţi Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) szóvivőjének összesítéséből.

Tizennyolcan sérültek meg vasárnap a Neamţi megyei Durău üdülőhelyen egy esküvőn, amikor leszakadt egy terasz- derül ki Adrian Rotaru alhadnagy, a Neamţi Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) szóvivőjének összesítéséből. Három személy saját autóján ment orvoshoz, 15-öt mentők szállítottak a maroshévizi kórházba - részletezte a szóvivő, aki hozzátette: legtöbb sérültnek a végtagjai törtek el, miután mintegy 3 méter magasságból lezuhantak.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indított eljárást.

A vendéglő tulajdonosa, aki násznagy volt az esküvőn, nem talált magyarázatot arra, hogyan szakadhatott le a terasz.

Az esküvőn mintegy kétszázan vettek részt, ebből körülbelül negyvenen a meccset nézték a teraszon. Nem tudom elképzelni, hogyan szakadhatott le a terasz - nyilatkozta Dragomir Paraschiv, a Vânătorul vendéglő tulajdonosa.

A hatóságok a vörös jelzésű tervet léptették érvénybe az áldozatok megmentésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!