ERDON Országos hírek

2017.02.20. 10:14

Január 2-án kibocsátott, 338 lejes kasszabonokkal lehet nyerni a vasárnap tartott nyugtalottó-sorsoláson

A 2017 január 2-án, 338 lejre kibocsátott nyugtákkal lehet nyerni a vasárnap tartott nyugtalottó-sorsolás eredményeképpen.

A 2017 január 2-án, 338 lejre kibocsátott nyugtákkal lehet nyerni a vasárnap tartott nyugtalottó-sorsolás eredményeképpen.

A vasárnapi sorsoláson azok a kasszabonok vettek részt, amelyeket 2017. január 1. és 31. között állítottak ki. A díjak összértéke egymillió lej, amit legtöbb száz nyertes között osztanak szét. Amennyiben több mint százan jelentkeznek 2017. január 2-án kibocsátott, 338 lejes kasszabonnal a nyereményért, úgy közöttük újabb sorsolást szerveznek.

A sorsolás eredményeit a Pénzügyminisztérium (MFP), az Adóhatóság (ANAF) vagy a Román Lottótársaság (CNLR) honlapján lehet megnézni 30 napon keresztül.

A nyertes kasszabonokkal az eredmény közzétételétől számítva harminc napon át lehet benyújtani az igénylést a nyereményre.

2017-ben a pénzügyminisztérium a havi rendszeres nyugtalottó-sorsoláson kívül húsvétkor és karácsonykor is kisorsolja a pénznyereményt jelentő kasszabonokat. Az idei évi nyereményalap összértéke 14 millió lej.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!