ERDON Országos hírek

2017.01.01. 14:18

Nyugtalottó: Az április 27-ei, 187 lejes nyugták nyertek az év végi rendkívüli sorsoláson

A szombati nyugtalottó-sorsolás eredménye szerint az április 27-ei, 187 lejes nyugták nyertek az év végi rendkívüli sorsoláson.

A szombati nyugtalottó-sorsolás eredménye szerint az április 27-ei, 187 lejes nyugták nyertek az év végi rendkívüli sorsoláson.

A sorsoláson azok a kasszabonok vettek részt, amelyeket 2016. április 17. és 2016. december 15. között állítottak ki. A nyereményalap egymillió lej, amely legtöbb százfelé oszlik.

Ha a nyereményigénylések száma meghaladja a százat, újabb sorsolást tartanak, amely alapján kiválasztják a 100 nyertes nyugtát.

A sorsolás eredményéről a Pénzügyminisztérium (MFP), az Adóhatóság (ANAF), valamint a Román Lottótársaság (CNLR) honlapján lehet tájékozódni.

A nyereményigényléseket a közzétételtől számítva 30 napig lehet benyújtani az ANAF bármely kirendeltségénél. Az igényléshez szükség van az eredeti nyugtára, a személyazonossági igazolvány másolatára és egy kérvényre.

AGERPRES/(RO -, szerkesztő: Nicoleta GHERASI, HU - szerkesztő: : ERDÉLY András)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!