ERDON Országos hírek

2015.09.20. 18:39

„Tudás, megújulás, jövő” – XXIV. Közgazdász Vándorgyűlés

A Romániai Magyar Közgazdász Társaság meghirdeti legrangosabb éves eseményét, az idén már huszonnegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Közgazdász Vándorgyűlést.

A Romániai Magyar Közgazdász Társaság meghirdeti legrangosabb éves eseményét, az idén már huszonnegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Közgazdász Vándorgyűlést.

Idén Marosvásárhely ad otthont a háromnapos szakmai találkozónak október 9. és 11. között, melyre közel 40 szakembert és több mint 300 résztvevőt várnak a szervezők. Idei vándorgyűlésünk mottója „Tudás, megújulás, jövő”, fő témája a kis- és középvállalkozások versenyképessége a globalizált világban. Plenáris előadásainkon kívül öt tematikus szekcióban, előadások és műhelymunkák során neves előadók segítségével fogjuk körüljárni térségünknek azokat a gazdasági, kulturális, üzleti és társadalmi együttműködési lehetőségeit, amelyek a jövőben versenyképessé tehetik régiónkat és megerősíthetik gazdaságunkat. A szekcióülések olyan témákat járnak körül, mint a marketing a vállalati vezetésben; innováció és gazdaság – IoT, az eszközök hálózata; pénzügy; munkaerő; vállalkozások életciklusa. A szakmai programok mellett a szervezők szabadidős- és kulturális programokkal, valamint meglepetésekkel is készülnek a résztvevők és meghívottak számára. Jelentkezni a vandorgyules.rmkt.ro honlapon lehet, a folyamatosan frissülő oldalon követhető az esemény részletes programja és további információk is elérhetőek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!