ERDON Országos hírek

2014.09.16. 15:44

Téli érettségi?

Lehetséges, hogy egy harmadik, téli vizsgaszessziót is szervezzenek jövőre azoknak a végzetteknek, akiknek 2014 folyamán nem sikerült az érettségijük, nyilatkozta Remus Pricopie tanügyminiszter, majd azt is hozzátette, hogy ezt az érettségi vizsgasorozatot csak akkor fogják megszervezni, ha elegendő erre vonatkozó kérvény gyűl majd össze.

Lehetséges, hogy egy harmadik, téli vizsgaszessziót is szervezzenek jövőre azoknak a végzetteknek, akiknek 2014 folyamán nem sikerült az érettségijük, nyilatkozta Remus Pricopie tanügyminiszter, majd azt is hozzátette, hogy ezt az érettségi vizsgasorozatot csak akkor fogják megszervezni, ha elegendő erre vonatkozó kérvény gyűl majd össze.Amúgy a jelenlegi tanévben nincsenek lényeges változások az érettségi vizsga menetét illetően: ugyanazokból a tantárgyakból vizsgáznak majd a végzettek, mint eddig, a nyári érettségi június és július folyamán zajlik majd, az őszi szesszió pedig augusztusban, illetve szeptemberben lesz megszervezve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!