ERDON Országos hírek

2012.04.10. 12:36

Vizsga a betöltetlen rezidens orvosi helyekre

Az Egészségügyi Minisztérium újból felvételit hirdet azokra a rezidens orvosi helyekre és állásokra, amelyek a tavaly novemberi vizsgán betöltetlenül maradtak.

Az Egészségügyi Minisztérium újból felvételit hirdet azokra a rezidens orvosi helyekre és állásokra, amelyek a tavaly novemberi vizsgán betöltetlenül maradtak.A rezidensvizsgára május 20-ikán, a Bukaresti Egyetemi Központban kerül sor. A májusi versenyvizsgán az orvosi egyetemet végzettek összesen 98 helyre és 318 rezidens orvosi állásra vizsgázhatnak.

A Rezidenciátusra április 17. és 27-ike között lehet beiratkozni. Fontos tudnivaló, hogy aki rezidens orvosi állásra szeretne vizsgázni, annak kötelező módon annál a megyei közegészségügyi igazgatóságnál kell leadnia iratcsomóját, amely megyében az állás meg van hirdetve. Azok, akik rezidens helyekre vizsgáznak, beiratkozhatnak bármely megyei közegészségügyi igazgatóságnál, ahol lakcímük szerint nyilvántartottak.

Hétvégéig az egészségügyi szaktárca közzéteszi honlapján – www.ms.ro – a vizsgával kapcsolatos részleteket és annak metodológiáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!