ERDON Országos hírek

2010.07.27. 15:43

WERK ösztöndíj

<p>A WERK Akadémia nonprofit kft ösztöndíjat hirdet egy–egy film, illetve stylist szakos tanuló számára a 2010/2011–es tanévre. Az ösztöndíjat a felvételizők a július 26–án kezdődő felvételikre magukkal vitt és bemutatott, vagy a felvételit megelőzően a Werk Akadémiához eljuttatott pályamunkával nyerhetik el.</p>

A pályamunkának egy olyan tervet kell részletesen leírnia, amelyet a pályázó a 2010/11–es tanév során kíván megvalósítani. Az ösztöndíjat elnyert tanulók (egy filmes és egy stylist) tandíjmentesen kezdhetik meg tanulmányaikat. Aki elnyeri a WERKAkadémia ösztöndíját, köteles a bemutatott terv megvalósulásáról folyamatos tájékoztatást adni. Amennyiben a hallgató az őszi szemeszter során nem tanúsít megfelelő előmenetelt tanulmányaiban és a terv megvalósításában, a WERKAkadémia a félév végén megvonhatja az ösztöndíját. A pályázatokat szeptember 15–ig többek között a werk@werkakademia.hu e–mail címre lehet küldeni. Bővebb információk tudhatóak meg a http://www.werkakademia.hu/ a honlapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!