ERDON Helyi sport hírek

2018.02.05. 08:57

Vízilabda: egyenlőtlen küzdelem zajlott

A vízilabda Szuperligában szereplő két nagyváradi csapat, a VSK Digi és Crișul a Ioan Alexandrescu Sportuszodában találkozott egymással múlt pénteken a 10. forduló keretében.

A vízilabda Szuperligában szereplő két nagyváradi csapat, a VSK Digi és Crișul a Ioan Alexandrescu Sportuszodában találkozott egymással múlt pénteken a 10. forduló keretében.

Az összecsapások határozott győzelmet hoztak a VSK Digi-nek, amely 20–2, illetve 20–5 arányban diadalmaskodott. Szinte Dávid és Góliát harcának mondhatnánk az ilyen összecsapásokat. Viszont itt Dávid a Crișul, amelynek semmilyen lehetősége nem volt Góliáttal, az az a CSM Digivel szemben, az erőfölény, a korkülönbségek és a két csapat tudása annyira különböző volt. Érdekesség az is, hogy a Digi edzője, Dorin Costrăș szembekerült a helyettesével Ciprian Câmpianuval, aki most a Crișul kispadján foglalt helyet. A Digitől hiányzott egyébként Marc Roca és Nichitia Ilisie, mindketten sérülés miatt maradtak távol.

Edzőszemmel

,,Két várt győzelem volt csapatunk számára. Nem alkudtunk meg, sőt arra használtuk ezeket az összecsapásokat, hogy egyes kötött helyzeteket gyakoroljunk. A Crișul játékosait becsüljük, mert próbálták tartani velünk a lépést, még ha most nem is sikerült” – mondta Dorin Costrăș.

Jegyzőkönyv

Ioan Alexandrescu Sportuszoda: NAGYVÁRADI VSK DIGI–NAGVÁRADI CRIŞUL 20–2 (4–0, 7–0, 3–1, 6–1) és 20–5 (7–1, 4–2, 3–1, 6–1). Vezették: Sebastian Adel, Vekerdi László (mindkettő Nagyvárad). VSK DIGI: Pjetlovics, Gavriş – kapusok; Vancsik 2+1 gól, Dobre 0+1, Costa 4+1, I. Szabó I. 2+3, Szabó R., Kovács 0+2, Gergelyfi 6+3, R. Georgescu 1+1, Koopman 2+3, Remeş 1+2, Czenk 2+3 – mezőnyjátékosok. Edző Dorin Costrăş. CRIŞUL: Popuţe, Haivas – Ş. Mureşan 0+1, Ihoş, Sava, H. Ilisie, Indrieş 0+1, Barna 0+1, Stoica 1+1, Bodea 0+1, Barbur 1+0, Luncan, Nagy, Belényesi. Edzők: Ciprian Câmpianu és Marcel Haşaş.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!