ERDON Helyi sport hírek

2017.10.22. 11:22

A hosszabbításban vesztett a Luceafărul

Ahogyan azt a meccs beharangozójában megírtuk, nem sok sikerrel kecsegtetett a Nagyváradi Luceafărul vendégszereplése a labdarúgó II. Liga 13. fordulójában a Călăraşi-i Dunărea otthonában.

Ahogyan azt a meccs beharangozójában megírtuk, nem sok sikerrel kecsegtetett a Nagyváradi Luceafărul vendégszereplése a labdarúgó II. Liga 13. fordulójában a Călăraşi-i Dunărea otthonában.A hazaiak kilenc egymást követő fordulóban is győztesen hagyták el a pályát, és mint szombaton kiderült, ezt megfejelték a tizedikkel is, igaz, a váradiak ellen csak a hosszabbításban sikerült megszerezzék az újabb három pontot jelentő találatot.

Rosszul indult

A Körös-partiak már a bemelegítés során pórul jártak, mert a kezdőbe jelölt Călin Goia kapus akkor megsérült, helyét Georgios Gakos foglalta el. Az első félidőben Rusu és Ţeglea előtt adódott ígéretes gólszerzési lehetőség, ám mindketten hibáztak, utóbbi 10 méterről lőtt a kapu mellé. A másik oldalon Kanda lövése a felső lécről pattant ki. Ugyanő nem hibázott ellenben a hosszabbításban, 16 méterről megeresztett lövése a hálóban kötött ki, ez a győzelmet jelentette csapatának, mely így természetesen megőrizte első helyét a táblázaton, a Luceafărul pedig a 13 találkozón szerzett 7 pontjával marad az utolsó helyen.

A Luceafărul összeállítása: G. Gakos – D. Ciobanu, Mutu, Ban, Trif, Ţegle, Ad. Bedea, Feher, Codoban , Vl. Rusu, Antohi. Edző: Cristian Dulca.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!