ERDON Helyi sport hírek

2016.04.06. 14:45

Jövő héten egymás ellen feszülnek

A váradi sportaréna lesz a házigazdája az idei, Észak és Dél legjobbjai közötti kosárlabda All Star Game mérkőzésnek. Az északiak csapatában több váradi játékos is helyet kapott.

A váradi sportaréna lesz a házigazdája az idei, Észak és Dél legjobbjai közötti kosárlabda All Star Game mérkőzésnek. Az északiak csapatában több váradi játékos is helyet kapott.

Az április 12-én, kedden lebonyolítandó rangos összecsapáson a hazai Nemzeti Ligában szerepelő játékosok kapnak lehetőséget tehetségük barátságos, ám további bizonyítására. A Nagyváradi VSK U „Észak” csapatában a szurkolók és újságírók szavazatai alapján négy játékos és az edző kapott helyet: Sean Barnette, William Franklin, Andrei Mandache és Bogdan Ţibârnă, a csapt edzője-szakirányítója pedig – akárcsak az elmúlt esztendőbeli All Star Game összecsapáson – a váradi Cristian Achim. Megjegyzendő, hogy Barnette, Franklin, valamint Achim kapták az északi Csillagok legtöbb szavazatát (2 011-, 1 627, illetve 2 015. voks). Mellettük még két, Váradon született, kiváló kosárlabdázóvá nevelkedett játékos, Török Roland és Titus Nicoară is lehetőséget kapnak a játékra.

A két Csillag-csapat

Dél-válogatottja: Westlei Johnson (Craiova), Mihai Paul (Steaua), Darius Hargrove (Craiova), Nikola Malasevics (Steaua), Vlad Corpodean (Dinamo), Porter Troupie (Steaua), Travis Bureau (Craiova), Titus Nicoară (Steaua), Cătălin Burlacu (Craiova), Bill Amis (Steaua), Bogdan Popescu (Craiova), Sánta Szabolcs (Târgu Jiu). Edzők: Claudiu Fometescu (Steaua és Florin Nini (Galac). Észak-válogatottja: William Franklin (Nagyvárad), Filip Adamovics (Kolozsvár), Octavian Popa-Calotă (Nagyszeben), Kyndal Dykes (Kolozsvár), Alhajji Mohammed (Marosvásárhely), Andrei Mandache (Nagyvárad), Sean Barnette (Nagyvárad), Kevin Hardy (Nagyszeben), Adrian Guţoaia (Kolozsvár), Török Roland (Kolozsvár), Bogdan Ţibîrnă (Nagyvárad), Cătălin Baciu (Kolozsvár).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!