ERDON Helyi sport hírek

2015.02.16. 14:27

Minden darts-kedvelő figyelmébe!

A nagyváradi Darts Sportklub, a Romániai Darts-szövetséggel közösen országos versenyt rendez e sportág kedvelőinek.

A nagyváradi Darts Sportklub, a Romániai Darts-szövetséggel közösen országos versenyt rendez e sportág kedvelőinek.

Február 20–21-én lesz az úgynevezett DCO Kupa, amely nyílt rendszerben zajlik: 18 éves kor fölött részt vehetnek amatőrök és az országos szövetség által nyilvántartott versenyzők is – a beiratkozási díj megfizetésével. Jelen lesznek a román válogatott játékosai is, akik például részt vettek az Európa-bajnokságon is, amelyet tavaly szeptemberben bonyolítottak le Bukarestben. A válogatott tagja különben a váradi Darts Klub két játékosa is: Gabriel Pleşca (országos 2. helyezett) és Remus Cotrău (országos 3. helyezett). A bemelegítő verseny február 20-án lesz a váradi Black&White Klubban (Moţilor 2. szám). Beiratkozni 17 órától lehet, a megmérettetés 18 órakor kezdődik. A női és férfi versenyek 21-én 12 órakor kezdődnek, beiratkozni 10 órától lehet. Játák típusok: Steel Darts, 501 Double Out. Összesen 3550 lejnyi a díjazási alap, amelynek révén ez második kategóriás versenynek számít.

Alc.A klubról

A nagyváradi Darts Sportklubot 2010-ben alapította néhány lelkes játékos. Az 5 év során már 19 tagot számlálnak. Ez idő alatt 8 helyi tavaszi-őszi dartsversenyt szerveztek. Az országos rendezvények közül az itteni klub tartott 12 regionális megmérettetést és 4 országos kupaküzdelmet. A legutóbbi tavaly februárban volt, 91 résztvevővel. Ezen 25–45 év közötti férfiak és nők versengtek.

Képsz.:Nemzetközi szintű darts-versenyt rendeznek a hét végén Nagyváradon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!