ERDON Helyi sport hírek

2013.08.21. 10:32

Rajtra készen az ötödosztályúak

E hét végén (augusztus 24–25.) megkezdődik a pontvadászat a Biharban szervezett labdarúgó Megyei Másodosztály (V. Liga) őszi idényében.

E hét végén (augusztus 24–25.) megkezdődik a pontvadászat a Biharban szervezett labdarúgó Megyei Másodosztály (V. Liga) őszi idényében.

A három csoportban 37 labdarúgó-együttes kezdi meg a szereplést, az persze még kérdéses, hogy hány fejezi majd be. A tavalyi bajnoksághoz képest három új csapat nevezett be, így a 2. csoportban a Tarjáni Viitorul és a Mácsapusztai Unirea, míg a harmadikban a Nagyváradi Bihorul SK. Míg az első csoportban 13, addig a másik kettőben egyaránt 12 csapat küzd majd a feljutást érő első hely megszerzéséért. A negyedosztályból tavaly búcsúzott Érmihályfalvai Unireát tartják favoritnak az első csoport megnyerésére, igaz, komoly ellenfele lesz a Papfalva, a két alsólugasi együttes és a céckei együttes. A második csoport összetétele tűnik a leggyengébbnek, itt elméletileg a Bihar FC II. alakulatának menetelnie kellene, míg a harmadik csoportban a Belényesi-medence együttesei között lehet nagy a párharc…

Csoportbeosztások

A három csoport összetétele, 1. csoport: Alsólugasi Sporting, Sonkolyosi Minerul, Esküllői Inter, Tatarosi Săgeata, Alsólugasi AC Bihorul, Papfalvai Viitorul, Berettyószéplaki Voinţa, Hegyközszentmiklósi Toldy, Révi Stânca, Margittai Electric Star, Céckei Locadin, Érmihályfalvai Unirea, Mezőtelegdi Foresta.

2. csoport: Nagyváradi Bihar FC II., Fugyivásárhelyi SK II., Körösszegi Voinţa, Gyapjúi Dacia, Cséffai Pro, Illyei Voinţa, Bihari Cetatea, Bihardiószegi Phoenix, Tarjáni Viitorul, Madarászi SK, Oláhszentmiklósi Partizanul, Mácsapusztai Unirea.

3. csoport: Nagyváradi Egyetem, Nagyváradi Frontiera, Nagyváradi Bihorul ISK, Bontesdi Zorile, Várasfenesi Cetatea, Görbölyfalvi Viitorul, Biharkabai Gloria, Bihardobrosdi Vulturul, Tulkai Victoria, Feketebátori Inter Crişul, Alsókocsobai Izvorul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!