ERDON Helyi sport hírek

2013.07.09. 14:37

Strandröplabda országos-bajnokság

A sportrendezvények megszokott nyári megritkulása ellenére nem maradt és marad idén sem események nélkül a nagyérdemű közönség. Számos rendezvény lesz a napokban.

A sportrendezvények megszokott nyári megritkulása ellenére nem maradt és marad idén sem események nélkül a nagyérdemű közönség. Számos rendezvény lesz a napokban.

Jövő héten, július 16-án, kedden kezdődik és július 21-én vasárnap zárul az országos starandröplabda-bajnokság második fordulója. A helyszín a nagyváradi városi strand, ahol a hivatalos fordulóval párhuzamosan bonyolítják le a hagyományos Nyári Kupa versengést is ifjúsági és felnőtt versenyzők részvételével. Szintén a váradi városi strand, illetve a Ioan Alexandrescu Sportuszoda ad otthont a tegnap kezdődött és ma záruló Crişul Kupa elnevezésű vízilabda tornának, amelyen a házigazda Crişul Sportklub ifjúsági- és felnőtt poló csapatai mellett Nagy Britannia felnőtt válogatottja vesz részt.

Füvön karatéztak!

Margittán az elmúlt hét végén, pénteken és szombaton rendezték immár második alkalommal a helyi városi strand füves „tatamiján” a Good Dragon-kupa elnevezésű shotokan karate megmérettetést gyerek- és ifjúsági korosztályú sportolók részvételével. A majd nyolcvan résztvevőt felvonuultató seregszemlén az összesítést követően a Margittai Good Dragon Sportklub végzett az első helyen, második Nagybánya, harmadik Szilágy megye együttese lett. A legkiemelkedőbbet a tíz éves egyéni korosztályban Radu Ionuţ, a tizenhét évesek között pedig Laura Gavriş nyújtotta katában, míg a hat-kilenc esztendősök között Gavrilas Júlia (kumite) szerepelt a legjobban, s mindannyian a Good Dragon klub versenyzőit képviselték.

Szántó Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!