ERDON Helyi sport hírek

2013.07.09. 14:18

Ezüstök a Crişulnak

A Crişul leány ifjúsági és felnőtt férfipólósai ezüstérmet szereztek az elmúlt napokban rendezett eseményeken.

A Crişul leány ifjúsági és felnőtt férfipólósai ezüstérmet szereztek az elmúlt napokban rendezett eseményeken.

A Román Szövetség Kupáján múlt hét végén részt vett britt vízilabda válogatott meghosszabbította nagyváradi tartózkodását, s részt vett a hétfőn és kedden a Crişul által szervezett „minikupán”, amelyen a meghívott Aradi Amefa végül nem vett részt, így három fősre (Crişul felnőtt és ifi, illetve Nagy-Britannia) „zsugorodott” a mezőny. Hétfőn a Crişul felnőtt együttese Nagy-Britannia ellen szállt vízbe, s négy negyedet követően 13–6 arányban nyertek a váradi pólósok, s miután két negyeddel még „megfejelték” a meccset, a végeredmény 16–8 lett. Tegnap délelőtt a Crişul ifijei – néhány felnőttel kiegészülve – 14–9 arányú vereséget szenvedtek a brittektől, akik így az első helyen végeztek az ezüstérmet szerzett Crişul felnőtt együttese előtt.

Ezüstös lányok

A múlt hét végén Marosvásárhelyn rendezték meg az ifjúsági lányok számára kiírt országos bajnokság 3., egyben utolsó tornáját, amelynek döntő mérkőzésén a helyi Törpi 15–9 arányban legyőzte a Nagyváradi Crişult, megnyerve az első ízben kiírt seregszemle aranyérmét. A Crişul végeredményben a második helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!