ERDON Helyi sport hírek

2012.05.30. 20:16

Kolozsváron az ifik

Június 5–8. között Kolozsváron rendezik meg az 1997-ben született gyerekek alkotta (C korcsoport) csapatok megyeközi szakaszában a IX. csoport mérkőzéseit.

Június 5–8. között Kolozsváron rendezik meg az 1997-ben született gyerekek alkotta (C korcsoport) csapatok megyeközi szakaszában a IX. csoport mérkőzéseit.A Nagyváradi Bihar FC (edzők: Călin Cheregi és Claudiu Mutu) ellenfele a Kolozsvári Ardealul, a Gyulafehérvári Unirea és a Marosvásárhelyi Kinder lesz. A váradi alakulat legelőbb a Gyulafehérvári Unirea ellen lép pályára június 5-én, 16.30 órától, majd egy nappal később, szintén 16.30 órától a Kolozsvári Ardealul lesz a Cheregi/Mutu-legények ellenfele. Jövő héten pénteken 9 órától, a zárófordulóban Nagyváradi Bihar FC–Marosvásárhelyi Kinder összecsapást rendeznek. A megyeközi döntő tíz csoportjából az első helyen végző együttes jut tovább, s kiegészülve a két bukaresti torna nyertesével, a 12 alakulat szerepelhet majd az elődöntő tornákon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!