ERDON Helyi sport hírek

2012.03.01. 15:27

Ismét döntetlent játszott az Olimpia Nagyszalontán

Nem boldogult a Szatmárnémeti Olimpia harmadosztályos labdarúgócsapata a IV. Ligában szereplő Biharszentandrási Crişul ellen: a nagyszalontai műfüves pályán rendezett felkészülési mérkőzésen 2–2–es döntetlen született.

A bihariak egy vitatott 11–esből szereztek vezetést, majd Marian Pop egyenlített. A Galaci Oţelultól hazatérő középpályás egyébként első gólját szerezte a téli felkészülés során. A második félidőben egy védelmi hibát követően ismét vezetést szerzett a negyedosztályos együttes, de a lefújás előtt Zsiga még egyenlített.

Mint ismeretes, szerdán a II. Ligában szereplő Nagyváradi Luceafărullal gólnélküli döntetlent játszott a Csík Tibor, Ioan „Lulu” Dragomir, Paul Levente edzőhármas legénysége. Pénteken a harmadosztályos Belényesi Bihorul lesz a „sárga–kékek” ellenfele.

Eredmény, felkészülési mérkőzés: Szatmárnémeti Olimpia – Biharszentandrási Crişul 2–2 (1–1).

Olimpia: Coman – Jakkel, Batfalschi, Micaş, Ciorcaş, Câmpan, Domuţa, M. Mureşan, Socaciu, Ritli, Marian Pop. Játszottak még: Görbe – Glodean, Mihai Pop, Hanus, Zsiga, Molnar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!