ERDON Helyi sport hírek

2012.03.06. 15:57

Gavrilescut kizárták az Olimpia keretből

Meghatározatlan időre kizárta Csík Tibor vezetőedző Dan Gavrielescut a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapatának játékoskeretéből, amíg tisztázza magát a Raul Ritli elleni verekedős ügyben.

Meghatározatlan időre kizárta Csík Tibor vezetőedző Dan Gavrielescut a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapatának játékoskeretéből, amíg tisztázza magát a Raul Ritli elleni verekedős ügyben. Az elmúlt csütörtökön ugyanis, a nagyszalontai edzőtábor végén a két játékos szóváltása tettlegességgé fajult, a fiatal csatár pedig kórházi kezelésre szorult. Édesapja, az Olimpia és a Steaua egykori kiváló kapusa, Ritli Zoltán – aki tagja a jelenlegi együttes vezetőségi tanácsának – elhatározta, hogy rendőrségi feljelentést tesz az ügyben Gavrilescu ellen. Úgy tudjuk, ma összeül az Olimpia vezetősége, és meghallgatja a feleket.

Közben az Olimpia folytatja a felkészülését a jövő hétvégi tavaszi rajtra. Kedden a III. ligás Érmihályfalvi Unirea otthonában első „rendes pályás” barátságos meccsét játszotta a csapat, és 2–1–re kikaptak. A szépítő találatot Micaş szerezte a második félidőben. „Érezhető volt a játékon, hogy eddig műfüves pályán készültünk. Láttam, hogy hol kell még dolgozni, hol kell javítani a játékon, szerencsére a bajnokság rajtját is halasztották. Bízom benne, hogy addig a Gavrilescu–ügy is rendeződik. Nem toleráljuk az erőszakos megnyilvánulásokat, ilyen eseteknek nincs keresnivalója a csapatban” – mondta lapunknak Csík.

Eredmény: Érmihályfalvi Unirea – Szatmárnémeti Olimpia 2–1 (1–0).

Olimpia: Şuta – Moş, Fl. Mureşan, Heil, Hanus, Molnar, Villand, Marinaş, Zsiga, Dănilă, Feier. Játszottak még: Botos, Mihai Pop, Micaş, M. Mureşan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!