ERDON Helyi sport hírek

2012.02.20. 08:01

Műsorváltozás

Bár a – hetekkel korábban elkészített – műsor szerint múlt héten szombaton a Vajdahunyad ellen játszott volna barátságos mérkőzést a Félixfürdői Luceafărul másodosztályú labdarúgócsapat, a tehnikai vezetés változatatott, s már pénteken lebonyolította múlt hétre tervezett meccsét.

Bár a – hetekkel korábban elkészített – műsor szerint múlt héten szombaton a Vajdahunyad ellen játszott volna barátságos mérkőzést a Félixfürdői Luceafărul másodosztályú labdarúgócsapat, a tehnikai vezetés változatatott, s már pénteken lebonyolította múlt hétre tervezett meccsét. A váradszentmártonaik allenfele a II. ligából idő közben visszalépett Tordai Arieşul volt, amelyet 1–0-s félidő után 3–0 arányban győzött le. Moldován Tibor két gólt jegyzett a meccsen, a harmadik találat öngól volt. A Luceafărul összeállítása: Samoilă – Mihuţ, Pocian, Lupuţ, Fl. Aniţoiu – Ov. Ghilea, Bundea, Muntean – Blănaru, Moldován T, Floruţ. Játszott még: Sălăjan – D. Mureşan, Grozoni, Schwarczkopf és Konyeha.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!