ERDON Helyi sport hírek

2012.01.02. 18:11

Hollandiai évzáró tornán a szatmári röplabdázók

Közel állt a dobogós helyezéshez a Szatmárnémeti ADEP SK 12 éven aluli női röplabdacsapata a legerősebb korosztályos hollandiai tornán.  

Közel állt a dobogós helyezéshez a Szatmárnémeti ADEP SK 12 éven aluli női röplabdacsapata a legerősebb korosztályos hollandiai tornán.

Az elmúlt év utolsó napjait is nemzetközi tornán töltötték a Szatmárnémeti ADEP SK röplabdázó lányai, Adrian Pricop edző tanítványai ugyanis december 28–án részt vettek a hollandiai Sint Anthonis településen rendezett Internationaal Mini-Volleybal Toernooi elnevezésű megmérettetésen, ahol a negyedik helyen zártak. A 12 éven aluliaknak rendezett tornán Hollandia, Németország, Luxemburg, Belgium, Csehország és Románia összesen 16 korosztályos csapata mérkőzött meg, az ADEP SK együttesét pedig csak három hollandiai csapat előzött meg a rangsorban. „Ez az egyik legszínvonalasabb hollandiai korosztályos torna. A megmérettetést megtisztelte jelenlétével az ország egyik legjobb röplabdázója, az atlantai olimpia–bajnok Guido Goertzen is. Ő volt a torna megnyitójának ceremónia mestere” – mondta lapunknak Pricop.

A csapatban egyébként rövid időre szerepet kapott az edző nagyobbik lánya, a 6 éves Delora, aki először lépett pályára az édesapja által alapított klub színeiben. A díjkiosztón a szervezők értékelték az újonc szereplését, és a torna legfiatalabb játékosának járó díjat adták át neki.

A szatmári csapat: Roxana Izvoreanu, Claudia Naghi, Alexandra Pop, Adina Ardelean, Veres Gabriella, Bianca Culda, Andrea Chioran, Delora Pricop.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!