ERDON Helyi sport hírek

2012.01.26. 14:18

Focitorna a határ két oldalán

Szombaton Csengerben és Pusztadarócon zajlanak majd a Farsang Kupa Öregfiúk teremlabdarúgó–torna küzdelmei. Erdélyből öt Szatmár megyei csapat nevezett.

Szombaton Csengerben és Pusztadarócon zajlanak majd a Farsang Kupa Öregfiúk teremlabdarúgó–torna küzdelmei. Erdélyből öt Szatmár megyei csapat nevezett.

 

Tizenhat csapat nevezett be a Farsang Kupa Öregfiúk teremlabdarúgó–tornára, amelyet először rendeznek meg a román–magyar határ mindkét oldalán. A szervezők, a csengeri Petőfi Diák– és Szabadidő SE, illetve a Városi Sportcsarnok Csenger partnert talált a Pusztadaróci Polgármesteri Hivatalban, így a D csoport mérkőzéseit a daróci sportteremben fogják rendezni, míg az A, a B és a C kvaretettek együttesei a magyarországi településen mérik össze erejüket.

Mint arról beszámoltunk, a tornán olyan csapatok vesznek részt, amelyek játékosai meghaladják a 35. életévüket. Szatmár megyéből Túrterebes, a Zöld Sasok Szatmárnémeti, a Bacons Szatmárnémeti, Pusztadaróc és a Lázári Öregfiúk csapatai neveztek. Előbbi kettő az A csoportban, a Bacons a B csoportban, az utóbbi kettő pedig a D jelzésű szériában fog küzdeni. A kvarttek első két helyezettjei játsszák majd Csengerben a negyedöntőket, a finálé pedig várhatóan 20.25 órakor fog kezdődni a határon túli szatmári város sportcsarnokában. A torna szombaton zajlik.

 

 

A csoportbeosztás, program

A csoport (Csenger): Baráti Kör Csenger, Túrterebes, Szamos-Ker Kft. Gacsály, Zöld Sasok Szatmárnémeti. Az első mérkőzés (romániai idő szerint 9.30 órától) Baráti Kör Csenger – Túrterebes.

B csoport (Csenger): Bocons Szatmárnémeti, Szatmár–Tiber, Hajdu–CAR–DEPO, ESZ–ES Bt. Az első mérkőzés (romániai idő szerint 12 órától), Bocons Szatmárnémeti – Szatmár–Tiber.

C csoport (Csenger): Szamos Kft. Csenger, Gyulaháza Öregfiúk, Nyírbátor, Tiszakóród. Az első mérkőzés (romániai idő szerint 14.30 órától): Szamos Kft. Csenger – Gyulaháza Öregfiúk.

D csoport (Pusztadaróc): Pusztadaróc, Lázári Öregfiúk, Berni Hús Nyíregyháza, B&B Bt. Kocsord. Az első mérkőzés (romániai idő szerint 13 óra): Pusztadaróc – Lázári Öregfiúk.

Negyeddöntők: 1. negyeddöntő (17.30 óra): A csoport 1. helyezettje – D csoport 2. helyezettje. 2. negyeddöntő (17.55): B1 – C2. 3. negyeddöntő (18.20): C1 – B2. 4. negyeddöntő (18.45): D1 – A2. Elődöntők: I. elődöntő (19.10 óra): 1. negyeddöntő győztese – 2. negyeddöntő győztese. II. elődöntő (19.35): 3. negyeddöntő győztese – 4. negyeddöntő győztese.

3. helyért (20 óra): az elődöntők vesztesei.

1. helyért (20.25 óra): az elődöntők győztesei.

21 órától eredményhirdetés, díjkiosztás. Az első három csapat serleget és oklevelet kap díjként, a 4. helyen záró együttes oklevelet. Különdíjat kapnak: a legjobb kapus, a legjobb mezőnyjátékos, a gólkirály és a legidősebb játékos. A játékidő: 2x10 perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!