ERDON Helyi sport hírek

2011.12.13. 07:55

Tőzsér emlékverseny

Az elmúlt hét végén a váradszentmárton sportcsarnok adott otthont a 18. bírkózó emlékversengésnek.

Az elmúlt hét végén a váradszentmárton sportcsarnok adott otthont a 18. bírkózó emlékversengésnek.

 

 

 

Bucur Potre, a szabadfogású birkózók edzője szomorúan kezdte beszámolóját a hétfői sajtótájékoztatón: a két nappal korábbi, Váradszentmártonban rendezett Tőzsér József emlékverseny volt a szabadfogású birkózás utolsó bihari „fellépése”, mivel ez a sportág utolosóként Nagyváradon is megszűnik, pedig voltak, vannak kedvelői, ám nincs senkinek rávalója! A versenyen a legkisebbek között a négy esztendős Alexandru Potre volt a legjobb, míg a legerősebbnek (120 kg) Mădălin Neagota bizonyult. A verseny Aurel Horgoş és Köteles Róbert sportbemutatójával zárult.

 

 

Liberty Kupa

 

 

 

Harmadik alkalommal rendezte meg a Bihorul Sportközépiskola és a Bihar megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság az elmúlt hét végén a cselgáncsozók számára a Liberty-kupa elnevezésű megmérettetést, amelyen a résztvevők az U15 és annál kisebb korosztályok képviselői voltak. Hat sportklub (Nagyváradi Crişul, GYM, Liberty, Bihorul ISK, Borsi Sportklub, MargittaI SK) 150 sportolója indult a versengésen 18 és 66 kg közötti súlycsoportokban. A legtechnikásbb cselgáncsozó Cătălin Popa volt, a legszebb ippont érő győzelmet Denis Alexandrache aratta, a legfiatalabb versenyzők Charlen Lungu, illetve Gabriel Marcu voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!