ERDON Helyi sport hírek

2011.12.14. 08:50

Menesztették a Luceafărul és a Bihorul edzőjét

Mint ahogy arról tegnapi lapszámunkban már beszámoltunk, utólérte az edzők „végzete” Călin Moldovan (Nagyváradi Luceafărul) és Adrian Anca (Belényesi Bihorul) szakirányítókat.

Mint ahogy arról tegnapi lapszámunkban már beszámoltunk, utólérte az edzők „végzete” Călin Moldovan (Nagyváradi Luceafărul) és Adrian Anca (Belényesi Bihorul) szakirányítókat.

 

A bajnoki küzdelemsorozat befejezését követően menesztették Călin Moldovan edzőt, a Nagyváradi Lucefărul másodosztályú labdarúgóinak szakvezetőjét. Az edző meglepetésének adott hangot, miután szülővárosában, Brassóban értesült a klub vezetőségének határozatáról: – keserű szájízzel távozom, de ez az edzők íratlan sorsa. Mindenesetre köszönöm a bizalmat, hogy reám bízták az újonc csapatot, amellyel úgy vélem, egyáltalán nem vallottam szégyent. Remélem, fogok még együtt dolgozni a Lucefărul legénységével – mndta búcsúzóul Moldovan, aki a bajnoki tabella 10. helyén álló tanítványaitól távozott.

 

 

 

Anca is búcsúzott

 

 

 

Az Élesdi Crişul, majd a Kolozsvári CFR volt gólvágóját, Adrian Ancát szintén sokkolta a menesztése, hiszen a Bihorul a második helyen áll a labdarúgó III. Liga ötödik csoportjában az őszi idényt követően. A klub elnöke szerint azért kellett távoznia, mert ez volt a városvezetés és a támogatók óhaja: – jobb, hogy most történt ez a váltás, mivel nyáron lejár Adi szerződése, s tudomásom szerint nem akar tovább labdarúgással foglalkozni, mivel nagy tervei vannak a mezőgazdaságot illetően – mondta Remus Ganea klubelnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!