ERDON Helyi sport hírek

2011.12.14. 08:37

Közeledik a sportidény záróakordja

A Bihar megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság keddi sajtótájékoztatóján úgy tűnt, a többség sajnálkozik a 2011. évi sportidény „korai” vége miatt! Van is miért „bánkódniuk”.

A Bihar megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság keddi sajtótájékoztatóján úgy tűnt, a többség sajnálkozik a 2011. évi sportidény „korai” vége miatt! Van is miért „bánkódniuk”.

 

 

 

A keddi tájékoztatón részt vevő egyesületi képviselők beszámolóját hallgatva úgy érezhették a helyi média képviselői, hogy a sportegyesületek tagjai és vezetői egyaránt bánják az idény szerintük kényszerű végét most, amikor kevés kivételtől eltekintve kisebb és nagyobb sportolóik egyre jobb eredményeiről számolhatnak be. Kivétel nélkül megemlítették, hogy az elmúlt- vagy következő hét végi megmérettetés immáron utolsó volt, illetve lesz az idei esztendőben!

 

Anca Chirilă Wallmen, a román szakszövetség elnöke a kyokushin karate Román Kupa e héten 29. alkalommal rendezendő versengéséről számolt be, s elmondta, hogy a Nagyváradi Egyetem Sportklub átvette a felnőttek felkészítését, míg a gyerek- és ifjúsági versenyzőkkel a továbbiakban is a Nagyváradi GYM Sportklub foglalkozik majd. Iosif Lucuş az erőtriatlon versengésről számolt be, amelyen az ifik között Adrian Roşca, a felnőtteknél pedig Ionuţ Lupaş diadalmaskodott.

 

 

 

A futók befejezték

 

 

 

A Bihar Kupa elnevezésű atlétikai versengés helyszíne az Egyetem Sportklub csarnoka volt, s a megmérettetésen három ifjúsági korcsoportú, valamint utánpótlás korosztályú és felnőttkorú futók indultak – számolt be Kórodi József, a megyei Igazgatóság osztályvezetője. A kisifjúságiak legjobbjának 30 méteren Larisa Brândaş és Vlad Marinău bizonyult, az ifjúsági II. korosztályában Ioana Ianchiş és Mihai Dringo remekelt, míg a nagyifjúságiak versenyét Mihaela Meze és Barabás Dávid nyerték. Az utánpótláskorúak versenyét Sergiu Foltuţ, a felnőttekét Cornelia Deiac és Silviu Uivaroşan nyerték. Távolugrásban Andrada Naghiu, Szilágyi Imola, Alexandru Cormoş, Gardó Dávid, Sergiu Foltuţ és Andrei Sasca voltak a korosztályonkénti legjobbak.

Szántó Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!