ERDON Helyi sport hírek

2011.12.19. 07:44

Hat szatmári érem az évzáró tornán

Két arany– és négy bronzéremmel tértek haza a Szatmárnémeti Unio SK cselgáncsozói a Tusnádfürdőn rendezett hagyományos évzáró tornáról.

Aranyérmet szereztek a Czerlau–testvérek a Tusnádfürdőn rendezett Sólyomkő Kupán országos cselgáncstornán. A Szatmárnémeti Unio SK sportolói a hagyományos évzáró országos tornán korosztályuk és súlycsoportjuk legjobbjainak bizonyultak: Jennifer a 11 éven aluli 48 kilogrammosok, míg Mercédesz a 13 éven aluli 52 kilogrammosok küzdelmeiben győztek. Az U13–as korosztályban egyébként Kovács András (42 kg) bronzérmet szerzett, Sabin Demian (38 kg) pedig az 5. helyen zárt, az U11–esek között Domuţa Norbert (30 kg) és Takács Atlanta (29 kg) lett harmadik, Varga Viktória (29 kg) pedig a bronzmeccset vesztette el. A 9 éven aluliak küzdelmében Stan Dominik (27 kg) állhatott a dobogó harmadik fokára.

A Hargita megyei üdülőtelepülésen rendezett megmérettetésen egyébként több mint 200 cselgáncsozó lépett tatamira, mind valamely romániai klub sportolói.

Terely Mihály és Ramona Igna edzőpáros tanítványai közül a legkisebbeknek most egy két hetes vakáció kezdődik, a nagyobbak viszont csak az ünnepnapokra kapnak „kimenőt”, február elején ugyanis a kadetek bajnokságával már kezdődik a 2012–es idény. „Nincs sok idő a pihenésre, hiszen nyakunkon a következő idény. A kisebbek vakációzhatnak egy kicsit, a nagyobbak viszont ünnepnapokra kapnak szabadot” – mondta Terely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!