ERDON Helyi sport hírek

2011.10.05. 15:40

Csík Tibi a maximumot akarja

Két olyan csapat játszik szombaton 15 órától Szatmárnémetiben, amelyek az elmúlt fordulóban váratlan vereséget szenvedtek. A házigazda Olimpia a hazai közönség előtt javítana a csorbán.

Két olyan csapat játszik szombaton 15 órától Szatmárnémetiben, amelyek az elmúlt fordulóban váratlan vereséget szenvedtek. A házigazda Olimpia a hazai közönség előtt javítana a csorbán.

A szokásos felkészülési programot követve alapoz a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapata a szombati III. ligás rangadóra. A Nyárádtői Unirea ugyanis a 6. csoport táblázatának második helyén tanyázik, az első pozíciót pedig azután vesztette el, miután – hatalmas meglepetésre – hazai közönsége előtt 5–2–re kapott ki a sereghajtó Jádi Voinţától. Éppen ezért, várhatóan egy olyan csapat ellen állnak ki a szatmári legények, amely minden áron bizonyítani akarja, csak egy botlás volt a hazai kudarca. De az Olimpiát sem kell félteni, ugyanis a Csík Tibor, Ioan „Lulu” Dragomir edzőpáros tanítványai is egy váratlan vereség után lépnek pályára az Olimpia Stadionban. Mint ismeretes, a Kolozsvári CFR II otthonában 2–0–ra kaptak ki az elmúlt héten. „Mi is kikaptunk, bár jól játszottunk. Ezért bennünk is ott van a bizonyítási vágy, ráadásul hazai közönség előtt javíthatjuk ki a csorbát és ugyanakkor meg akarjuk őrizni a hazai veretlenségünket is – mondta lapunknak Csík Tibor. – Megtudtam, hogy rutinos játékos kerete van a Nyárádtőnek, de hullámzó teljesítményt nyújtanak. Ellentámadásokra játszanak, ezért a védelemben is nagyon kell figyelnünk. Engedik, hogy kitámadjon az ellenfél, majd kontrákon lecsapnak rájuk” – folytatta a tréner, aki csak a győzelmet tudja elfogadni a szombati meccsből. „Mint minden hazai találkozón, most is a maximumot szeretnénk kihozni: a győzelem és három pont” – tette hozzá Csík Tibor.

A mérkőzés egyébként 15 órakor kezdődik, a Bírók Központi Bizottsága (CCA) pedig egy másodosztályos játékvezetőt, a naszódi, Claudiu Ştefănuţiot delegálta Szatmárnémetibe. Munkáját a Mihai Marius Marica, Andra Simona Hiticaş besztercei asszisztenspáros fogja segíteni, és a székelyudvarhelyi Tamás Zoltán lesz a megfigyelő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!