ERDON Helyi sport hírek

2011.07.29. 14:31

Szereday Dominik már a harmadik

Mindkét szatmári dobogóra állhat Buzăuban, a Castrol Adventure Extrem off road–verseny legnehezebb motorkerékpáros kategóriájában, a Moto Extremben, amennyiben a mai finisig nem változik meg a csütörtöki felállás. [caption id="attachment_1750495" align="alignnone" width="150" caption="romanianextremadventure.com"][/caption]

Mindkét szatmári dobogóra állhat Buzăuban, a Castrol Adventure Extrem off road–verseny legnehezebb motorkerékpáros kategóriájában, a Moto Extremben, amennyiben a mai finisig nem változik meg a csütörtöki felállás.

Oláh László őriz második pozícióját a Red Bull Romaniacs–győztes brit Graham Jarvis mögött, míg Szereday Dominik csütörtöki remek teljesítmények köszönhetően felkapaszkodott az összetett táblázat harmadik helyére. A szerdai sárdagasztás után egyébként könnyebb volt a csütörtöki versenytáv, kevesebb volt az eredi szakasz, a tisztáson pedig többnyire száraz, vagy köves talajon vezetett a nyomvonal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!