ERDON Helyi sport hírek

2011.07.10. 15:20

Nagy Lehel és Fleşeriu is megházasodtak

Nagy Lehel Szatmárnémetiben, Dan Fleşeriu pedig Nagyszebenben mondták ki szombaton a boldogító igent életük választottjainak.

Nagy Lehel Szatmárnémetiben, Dan Fleşeriu pedig Nagyszebenben mondták ki szombaton a boldogító igent életük választottjainak.

 

 A szatmári sportélet két közismert személye, Nagy Lehel csapatbajnok párbajtőrvívó, illetve Dan Fleşeriu, bajnoki ezüstérmes női kosárlabdacsapat-edző örök hűséget fogadtak életük választottjaiknak az elmúlt hétvégén.

 

Nagy Lehel és Csenteri Judit szombat délután a szatmárnémeti polgári esküvő után a református Láncos-templomban fogadott hűséget, majd a közelben levő egyik étteremben reggelig ünnepeltek. Az esküvőn ott volt a Szatmárnémeti SK valamennyi vívó-trénere, sportolók, egykori csapattársak, Csiszár Ferenc érdemes edző pedig egykori tanítványa nagykomája volt.

 

A Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának az edzője, Dan Fleşeriu szombaton a nagyszebeni anyakönyvvezető előtt mondta ki a boldogító igent Diana Paşcalăunak. A templomi esküvőt és az ezt követő lakodalmat augusztus 20-án rendezik Nagyszebenben.

 

Mindkét párnak sok boldogságot kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!