ERDON Helyi sport hírek

2011.07.20. 16:39

Három pontos osztálykülönbség

Másodosztályú és III. Ligás labdarúgócsapat mérkőzött meg szerdán délelőtt barátságos mérkőzésen Érmihályfalván: Nagyváradi Lucafărul–Szatmárnémeti Olimpia 3–0.

 Két, tavasszal egy osztállyal feljebb jutott labdarúgó együttes vívott szerdán délelőtt barátságos mérkőzést Érmihályfalván: a Praszler Stadion – napokban felújítandó – gyepére a második ligás újjonc Nagyváradi Luceafărul, illetve a harmadosztályba tavasszal feljutott Szatmárnémeti Olimpia játékosai futottak ki 10 órakor. Utóbbi együttes kétszeresen is „hangolt” az augusztusi bajnoki nyitányra: egyrészt trénerei a csapattagok felkészültségét mérhették fel a tegnapi kilencven perc során, másrészt a szatmáriak a pályával is próbáltak „jó ismerettséget” kötni, ugyanis a Praszlerben találkoznak majd – ősszel, esetleg jövő tavasszal – bajnokságbeli csoportellenfelükkel, az Érmihályfalvi Unireaval…

 

Megosztott keret

 

Ami a tegnapi meccset illeti, két csapatra osztotta 25 fős keretét a Luceafărul tehnikai vezeése, s az első félidőben a Miron – Mihuț, Pocian, Miculescu, Prodan – Schwartzkopf, A. Achim, Neaga, Andor – Blenaru (a Bihar FC és a Mioveni által egykoron tesztelet játékos szerződést köt a váradi klubbal), Popescu összetételű együttes jobban és eredményesebben (Andor és Neaga találatai révén 2–0 arányban vezettek) is szerepelt. Szünet után sem kapott ugyan gólt a váradi alakulat, ám a Sălăjan – Letan, Lupuț, Cura, Muntean – Ov. Ghilea, Ianc, Codoban, Lupașcu – Dobrescu, Roșu alkotta csapat csupán egy gólt szerzett Lupașcu révén, s a szemnek sem játszottak olyan tetszetősen, mint korábban a társak. Végeredményben: Nagyváradi Luceafărul–Szatmárnémeti Olimpia 3–0.

A Luceafărul legközelebb pénteken 10 órától Szentjánoson a Belényesi Bihorul CF ellen mérettetik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!